Gå till innehåll

Angående det pågående arbetet

Vad gäller byggprojektets arbete med anslutning av sitt VA till det kommunala VA-nätet så fick vi under dagen något bristfällig information om att detta skulle bli klart under dagen. Vi fick dock information från boende att arbetet pågick långt in på kvällen.

Vi har nu ca 21-tiden varit på plats för att se vad som händer och kunde konstatera att arbetet är långt ifrån klart, en stor grop fylld med vatten finns där anslutning ska göras. När vi var på plats kunde vi se att en del av gropens väggar gav vika och rasade ner, då vi inte vet vad som händer under natten så uppmanar vi till försiktighet när ni passerar.


1 reaktion på ”Angående det pågående arbetet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *