Gå till innehåll

VVS ARBETE

Imorgon påbörjar Värmdö Kommun arbetet med att gräva för VVS till bygget på Småris. Till skillnad från förra gången när arbetet påbörjades olovligen så har styrelsen sagt okej till att gräva i gatan för att möjliggöra en VVS anslutning för de befintliga fastigheterna på Småris samt till de nya fastigheterna som uppförs.

Arbete förväntas pågå under Onsdag och Torsdag om ingenting oförutsett händer. Diket kommer tillfälligt att läggas igen för att passage skall vara möjlig. Kommunen ansvarar för att återställa vår väg samt diket efter avslutat arbete.

2 reaktioner på ”VVS ARBETE

 1. Elizabeth Wistrand

  Hej ok men vad händer med den stora frågan hur man löser brf- problematiken?
  Hälsningar
  Elizabeth Kätting 15

  Svara
  1. Nathalie

   Hej Elizabeth, tack för din kommentar!
   Vi kommer gå ut med hur det gått med brf och nyttjanderättsavtal, kommer inom kort.

   Hälsningar
   Nathalie
   Sekreterare

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.