Gå till innehåll

PEAB

Nu var det ett tag sedan vi fick ny beläggning i området och tyvärr så blev inte resultatet som vi önskade. Efter att det har fått gå några månader så har vi idag haft ute en representant från Peab där vi under två timmar gått igenom hela området.

Resultatet är allt annat än godkänt och Peab har inga invändningar. De kommer att forska i vad det är som gått snett och återkomma med besked om hur vägarna skall korrigeras. Åtgärd kan komma och ske inom kort alternativt påbörjas först nästa år. Det viktigaste är att resultatet blir bra och att vi förstår varför det blev som det blev och att det inte förvärras.

2 reaktioner på ”PEAB

  1. Nathalie

   Hej Johan, tack för din kommentar! Vi vet ännu inte vart man vänder sig för att framföra frågor som skador på fordon eller annat. Vi återkommer med den informationen som förmedlas så fort vi tar del av den.

   Hälsningar
   Nathalie
   Sekreterare

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *