Gå till innehåll

Dikesklippning i området och ny bom

Inom kort så kommer diken, grönområden men även den "nya vägen" på ängen att klippas då gräset växt otroligt mycket. Är det någonting som blockerar diken längst med vägarna så kommer det inte att klippas, flytta alltså eventuella bilar.

Vi har fått information om att det rört sig fordon på den ”nya vägen” på ängen, detta är enbart tänkt att vara en väg för spolbilar etc när vi har problem i området. För att förebygga att obehöriga tar sig in där så kommer det inom kort placeras ut en bom längst med huvudvägen.

Vägspeglar som sitter på två platser i området kommer att bytas ut mot nya som man faktiskt kan se någonting i. Tack till er boende som mailat styrelsen och uppmärksammat oss om detta!

Rishögen är en fråga som vi haft på tapeten nu i några veckor. Vi beställde jobbet för att det skulle vara utfört till v.31 men tyvärr så har vi gång efter gång fått information om att maskinerna är trasiga och att det är därför de ännu inte varit på plats. Vi jobbar aktivt på att få hit dem som flisar så snart som möjligt då vi är medvetna om högens storlek och ligger på berörd entreprenör.

Påminner också om områdets städdag 5 oktober! Låg årsavgift = gemensam insatts på tex städdagarna!

2 reaktioner på ”Dikesklippning i området och ny bom

 1. Mirjam Päåtsi-Ullberg

  Föreslår att alla håller rent i sina diken så att föreningen kan prioritera tillgångarna till vägar b.la.

  Svara
  1. Christer Sjölin

   Jag håller med Mirjam , dikesklippning med maskin sprider oönskade ogräsväxtfröer också, fick en massa Björnlokor som jag fick dras med i flera år innan de försvann!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.