Gå till innehåll

Inför extrastämman

Styrelsen har fått lite frågor kring hur man ska göra om man inte fysiskt kan närvara på mötet som är nu på onsdag 31/7 klockan 18.00. Kan man ej närvara har man möjlighet att skicka med en granne sin fullmakt så att vi får ett så högt deltagande som möjligt, detta för att röstningen skall vara giltig och uppnå minst 60%.

Viktigt är att den som tar med sig fullmakt enbart har sin egen röst + en fullmakt med sig till mötet. I våra stadgar står det att man ej får ha fler fullmakter än EN fullmakt per ombud/fastighet för en annan fastighetsägare.

Påminn din granne, kan grannen inte gå på mötet på onsdag så erbjud dig att ta med en fullmakt! Din åsikt är viktig!

Du hittar kallelsen och formuläret för fullmakten ---> HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *