Gå till innehåll

Ändringar i styrelsen

När dygnet enbart har 24 timmar och tiden inte räcker till så krävs det att man gör val och prioriteringar för att få ihop livet. De sista 6 månaderna har inneburit många fler timmar för främst Ordförande, Vice ordförande samt för Sekreteraren än vad styrelsen tidigare lagt med b.la. nya vägar, upphandlingar inför vinter och sommarunderhåll, satsningar på hemsida samt mycket kring nybygget på Småris och extrastämma inför detta.  

En person som engagerat sig och varit en del i styrelsen i över 10 år är vår ordförande Anders Ewerlöf. Vi vill tacka Anders för alla dessa år som vår ordförande i Södrakopparmora Samfällighetsförening! Anders har valt att med omedelbar verkan avgå som ordförande av den anledningen att hans tid inte räcker till.

Detta innebär att vår vice Ordförande Jakob De ron tar vid efter Anders som ordförande samt Robert Öberg som idag är suppleant tar en plats som ledamot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *