Gå till innehåll

2 reaktioner på ”Nyhet vid badet!

 1. Sara

  Sämta förnyelsen nånsin om man är för många på en sida så är det nästan som att den ska välta och hamna upp och ner och den där trampolinen är inget att jämnföra med hopptornet som har vart där i alla dessa år, icke bra gjort. Ta tillbaka hopptornet

  Svara
  1. Nathalie

   Hej Sara, tack för din kommentar.
   Förnyelsen skedde då den gamla bryggan var fallfärdig och risken att någon skadades var hög. Beslutet att ta bort hopptornet från flytbryggan var en del i att det skett olyckor när man varit just många på bryggan och att bryggan flyttat på sig när man hoppat från tornet.
   Tornet kommer att förnyas och förmodligen placeras på en av de fasta bryggorna 🙂

   Hälsningar
   Nathalie
   Sekreterare

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *