Gå till innehåll

Nya vägen och händelser i maj

Under veckan som gått så har Värmdö kommun varit i området och färdigställt vägen på "dagis ängen". Massor är bortkörda och vägen har fått sin rätta bredd. Vad fint det blev!

Som några säkert har noterat så har det under dagen inte sopats i området som vi tidigare kommunicerat skulle utföras idag. Anledningen till att detta inte har skett är för att en process med Peab varit i rullning och blev klar i måndags. Sandsopningen kommer inte att utföras då större delar av områdes vägar kommer få ett nytt lager oljegrus. Sopar vi i området skulle det innebära att vi sopar upp gruset och sen lägger vi ut nytt grus några veckor senare vilket inte blir så kostnadseffektivt. Ha därför lite tålamod att gruset kommer ligga kvar 2-3veckor till i området innan vägen är klar. (MER INFO OM DETTA KOMMER!)

Så med andra ord så kommer det hända mycket under maj månad, en face lift för området där både städdag, trädfällningar av större träd samt omläggning av vägarna är inplanerade.

En liten påminnelse, i nuläget är det av 12 bokningar av våra totalt 230 fastigheter i Södra kopparmora som anmält sig till städdagen. Boka in Er så att vi kan planera dagen efter bästa förmåga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.