Gå till innehåll

Ris/ grenar

Så underbart när aktiviteten i området ökar, fler som promenerar och plockar fram cyklar och div när solen tittar fram! Glöm inte att alla ska känna sig trygga på vägen – respektera hastighetsbegränsningen och påminn gärna era besökare om vad som gäller här hos oss!

Som många säkert noterat så ligger rishögar samt träd fortfarande kvar efter stormen, åtgärd för detta har varit inplanerad men sen kom det snö igen och vi valde att avvakta några veckor för att få med allting samtidigt och på så sätt hålla ner kostnaderna. På måndag kan jag meddela att trädfällare är bokad!
Vi vill även passa på och tacka de boende som på eget initiativ kontaktade styrelsen och tog hand om träd som rasat efter stormen, Tack för er insats!

Precis som tidigare år så finns det möjlighet för alla boende att lägga ris och grenar på rishögen nere vid fotbollsplanen, glöm inte att det enbart är ris och grenar som får placeras där och gärna med stammarna åt samma håll.

Glöm inte att boka in er till årets städdag! (Klicka på texten så kommer du till bokningen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *