Gå till innehåll

Valberedning

Styrelsen har inför årsmötet tagit kontakt med Ragnvi Jansson och Görel Sundqvist som har erbjudit sig att ställa upp som årets valberedning. Stort tack till ert engagemang! Önskar du komma i kontakt med dem så mailar ni till: ragnvi@sodrakopparmora.se

Styrelsen har sedan föregående årsmötet vid upprepade tillfällen försökt fånga intresset hos någon av samfällighetens 230 boende att bli en del i föreningens valberedning, intresset har varit noll vilket är oroväckande inför kommande år.

Att samfällighetens medlemmar visar intresse, engagemang och förståelse är något som är byggstenen i att vår samfällighet ska fungera utan att vi ska behöva köpa in dessa tjänster framöver.

Att vara en del i samfällighetens styrelse behöver inte innebära massor med mer jobb, däremot så tenderar man att avskräckas till att delta i styrelsen då man upplever att det är ett otacksamt arbete där medlemmarna enbart gnäller och inte framför kritik/ åsikter på ett konstruktivt vis – detta måste vi bli bättre på för att boende i fortsättningen ska kunna tänka sig att bli invald i styrelsen.

Vi måste lära oss att förändringarna vi eventuellt önskar måste ske genom en motion på årsmötet och att styrelsen löpande under året har väldigt lite att säga till om vad gäller större beslut och förändringar.

2 reaktioner på ”Valberedning

 1. Kerstin Jacobson

  Tack Natalie, du och styrelsen gör ett utmärkt jobb! Din info är alltid mycket, mycket bra skriven.

  Svara
  1. Nathalie

   Vad glada Vi - och jag blir! Tusen tack Kerstin för din värmande kommentar!
   / Nathalie

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *