Gå till innehåll

Inspektion av vägarna

Styrelsen fick önskemål på mailen att se över två vägar i området, vilket vår ordförande Anders nu under söndagen har gjort.

Vi kan konstatera att väderläget inte är till vår fördel där solen dagtid gör att det smälter undan samt fryser på till nätterna. Större delen av Södra kopparmoravägen är det isfritt, Angöringsvägen och vissa stickvägar så är det mer isbana än vad det är väg vilket absolut inte är det vi önskar. Så mycket grus som vi har på vägarna i området i år har vi aldrig haft tidigare, men trots detta så är det otroligt halt på vissa sträckor vilket givetvis måste ses över omgående.

Entreprenören är kontaktad och medveten om problemet, under kommande timme så är de i området och kommer få göra en större insats. Även samtliga sandlådor kommer att ses över samt fyllas på vid behov.

Kontakta styrelsen om det är något vägparti som behöver ses över, om det är någon sandlåda som behövs fyllas på. Styrelsen bor inte på varje gata och vi är beroende av att vi tillsammans hjälps åt att informera oss om saker som händer i området och det som behövs ses över.

2 reaktioner på ”Inspektion av vägarna

  1. Nathalie

   Hej Christer, tack för din kommentar!
   Entreprenörerna ska ha fyllt på sandlådorna idag under em, har detta inte skett kommer det ske under kommande vardag 🙂
   Tack för att du meddelar och håller koll!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *