Gå till innehåll

Trädfällare & Engagemang

I förra veckan på fredagen så var trädfällaren här och tog ner några träd i området, tanken är även att han ska samla ihop ris efter träd som rasade i stormen samt de större träden med rotvältor under v.5.

Jag skulle vilja lyfta ett par familjer som på eget initiativ har tagit kontakt med styrelsen och tagit rätt på träd som antingen rasat i närheten av sin tomt eller rakt av hjälpt till i hela området med träd och som behövt åtgärdas/ köra bort ris till rishögen. Bra jobbat! tack vare er så har samfälligheten sparat in pengar på att ta in extern hjälp för åtgärd av detta! För er som inte kan delta på städdagarna så finns det alltid någonting som man kan bidra med under årets gång.

Stenarna som legat vid infarten till rishögen (fotbollsplanen) är nu bortplockade, det är helt OK att lägga ditt ris och grenar MEN viktigt att det inte läggs dit rötter eller annat som inte hör hemma där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *