Gå till innehåll

Engagerade grannar

Efter stormen Alfridas framfart så ligger det träd som vält lite var stans på samfällighetens mark. Styrelsen har fått flera mail från engagerade grannar som vill hjälpa till och röja upp träd som fallit – FANTASTISKT!

Lite förtydliganden vad som gäller om man hjälper till och tar hand om träd som gick av under stormen.

* Kontakta styrelsen för berörda träd
* Tar man veden från träden så drar man även ut riset så att trädfällare kommer åt att hämta det man inte önskar ta själv
* Träd som ev. fortfarande ligger kvar över ledningar är vattenfalls ansvar, anmäl gärna detta direkt till dem om ni ser träd som ligger över ledningarna. OBS! Vi får inte under några omständigheter röra träd som ligger över ledningarna då det är otillåtet!
* Det är inte okej att fälla träd som inte styrelsen har godkänt (detta för att förhindra att träd sågas ner och skapar osämja)!
* Viktig att respektera tomtgränserna, är man osäker så kontaktar man styrelsen så att vi tillsammans kan titta på detta. Det är aldrig okej att såga ner träd på annans tomt!

Trädfällare är kontaktad och vi hoppas att vi får riset bortkört och hjälp med ett antal större träd med stora rotvältor ex. nere vid promenadstråket jollevägen - kajakvägen inom kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.