Gå till innehåll

GRUSNING I OMRÅDET

Igår eftermiddag kanske ni såg att våra entreprenörer Erik och Jessica åkte in i området laddade med två spridare bakom sina maskiner med 1,2ton grus i varsin bil. I bredd åkte de igenom hela området för att se till att alla gator täcktes med ett lager grus ovanpå isen.

Vi har fått in synpunkter på att det bitvis saknades grus helt och håller på några platser längst med b.la. angöringsvägen – Styrelsen hoppas att ni fått ett ordentligt lager med grus nu. Vid nästa sandning kommer entreprenörerna fokusera på småvägarna, dvs lägga mindre grus på huvudvägen eftersom att det ligger extremt mycket grus där just nu.

Vi hoppas att vädret är på vår sida och att lagret med is kan smälta bort, det råder tyvärr ishalka överallt på Värmdö och det är besvärligt när graderna pendlar mellan plus och minus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *