Gå till innehåll

Årets första snö

I natt kom det en hel del snö och vår nya entreprenör var ute och plogade i området så att det var fri framkomlighet vid 06.00 som avtalat. Vi har fått feedback från flera håll och många är positiva till nattens plogning, kul!

Sandning är planerad och kommer ske under morgondagen, detta kommer ej att utföras efter varje plogning utan vid behov för kännedom. Det kommer inte heller sandas i hela området när det sandas utan på de mest utsatta ställena såsom backar/kurvor/korsningar. Anledningen till att vi inte sandar efter varje plogning och i hela området är helt enkelt kostnaden, det finns inte ekonomi till att sanda hur mycket som helst.

Pesab var ute igår och sandade då väglaget var halt samt för att få grus under snöbädden på vägen, detta för att skapa en bra grund på vägen.

Styrelsen tar gärna emot feedback till styrelsen@sodrakopparmora.com

Att det inte sandas lika mycket som önskas från vissa håll är väntat och återkommande varje år. En sådan synpunkt kan man lyfta till vårens årsmöte där vi kan ta beslut i om vi ska lägga mer pengar/ öka avgifterna i området för att öka på sandningen till nästa säsong

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.