Gå till innehåll

Reflexer och hastigheten

Nu när höstmörkret är här så vill vi uppmana alla att se till att ni syns när ni rör er på vägarna i området. En reflexväst kostar runt 40kronor och bidrar till att Du syns och att bilisterna hinner bromsa ner innan det händer en olycka.

Hastigheten i området är 30km/h! i vissa kurvor så kräver det att man kör i ännu lägre hastighet. Vi har fått synpunkter på att hastigheten ökat i området igen vilket är tråkigt. Att man inte respekterar hastigheten i området kan leda både till olyckor och fler farthinder i området så att alla som vistas på vägen ska känna sig trygga.

En liten varning för de som inte har koll på det är att kör man 51km/h i området där det är 30/km h som är maxhastigheten så förlorar man körkortet om polisen har en kontroll. Tror att vi är flera som är rätt beroende av våra körkort när vi bor här ute så om man inte värnar om varandra så kanske man är mer rädd om sitt körkort då det vid fortkörning på 30 väg snabbt kan försvinna.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *