Gå till innehåll

Vilket engagemang!

Wow, vilken uppslutning det blev! 

Tack till samtliga som anmälde sig och medverkade under dagens städdag i området. Totalt blev det 52 fastigheter som deltog, i många familjer kom man både med sin respektive och med barn, Fantastiskt!

Styrelsens reflektion av dagen var att många tyckte att det var roligt att det var så många som deltog. Många menade att motivationen höjdes när man var fler i antalet som kunde röja i olika grupper och få ett mer tydligt resultat vilket vi kan konstatera att så verkligen blev fallet under denna städdag!

Tappert kämpat alla som deltog, inför vårens städning hoppas vi på liknande uppslutning och då även med de 178 fastighetsägare som inte hade möjlighet att delta under dagens städdag!

Tack till Christer och Inger/ Wermdö delikatesser som återigen serverade fantastiskt god korv, så uppskattat att ni år efter år bidrar! 

Till dig som inte hade möjlighet att delta idag men ändå vill bidra, har du en trimmer och har möjlighet ta bort gräs som växer upp mot lyktstolpar/ farthinder så uppskattas det om någon har möjlighet att ta på sig detta då vi inte hann med det idag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *