Gå till innehåll

… Pssst! Nyheter och en påminnelse!

Hösten har dragit in med stormsteg, gissar att det var fler än jag som fick skrapa rutan på bilen på morgonen. Påminner igen om städdagen den 20/10 med start 10.00.

I år kommer vi införa en bokning för städdagen, likt den båtklubben har för att boka arbetsplikt. Detta gör vi för att försöka öka intresset så att vi på sikt slipper höja årsavgifterna! Vi som sitter med i styrelsen just nu är precis som Ni, medlemmar i denna föreningen och betalar också årsavgiften. Vi vill inte heller se den höjas men det är inte hållbart att det är styrelsen + 10 personer till som år in och ut deltar på städdagen – det räcker inte till!

Initiativ som har tagits att ”vi städar vår gata” helt magiskt, helt rätt! Glöm inte att även här boka upp er och att ni ska delta på städdagen. Det är tillsammans som vi röjer och får det att se trevligt ut. Prata med dina grannar och hjälps åt denna dagen så slipper vi ta in hjälp för att röja det som vi själva faktiskt klarar av! Passa på och gör en gemensam insats och träffa grannar som man inte naturligt träffar i vanliga fall.

Alla kan bidra med något! Viktigast är att man är med och att vi hjälps åt för att hålla efter. Har man ej möjlighet att delta den 20/10 så kan man maila styrelsen@sodrakopparmora.com för att få ett förslag på vad som skulle behöva göras även efter städdagen och på så sätt bidra och bli ”avbockad”.

 …. Psssst! Inom kort kommer den nya hemsidan,(det är där du kan boka in dig inför städdagen) håll utkik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *