Gå till innehåll

Midsommar 2018

Styrelsen i Södra kopparmora har haft ett möte med Norra kopparmora gällande arrangerandet kring midsommarfirande.

Norra kopparmora har från sin sida valt att ta in en extern arrangör och därmed betala för detta årets midsommarfirande för sina medlemmar. Detta är ingenting som Södra kopparmora kommer vara med och varken bekosta eller arrangera då vi enligt stadgarna inte får hantera dessa områden eller bidra ekonomiskt till.

Vi har från styrelsens sida försökt vid ett par tillfällen att efterfråga frivilliga krafter från Södra kopparmora för att kunna arrangera som tidigare år ett gemensamt firande där medlemmarna själva är med och bidrar. Tyvärr så har vi inte fått någon som är intresserade att vara drivande i frågan.

Tidigare år har vi bidragit med ett ekonomiskt bidrag på 5000:- vilket är en bråkdel av vad arrangemanget kostar. Norra har i år valt att avstå från detta bidrag och tänker arrangera midsommarfirandet helt själva och inbjudan kommer enbart gå till boende i Norra Kopparmora.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *