Gå till innehåll

Inför städdagen 20 maj 09.00

Hej på er kära grannar! på söndag är det dags för den årliga städdagen i området. Vi samlas klockan 09.00 vid gamla busskuren (s kopparmoravägen/halvslagsvägen) för information samt utdelning av uppdrag.

Medtag såg, röjsåg, motorsåg om ni har tillgång till detta, bensin och sopsäckar kommer finnas på plats.

Vi håller tummarna för härligt väder på söndagens städdag och hoppas att så många som möjligt har möjlighet att vara med. Ni nyinflyttade är särskilt varmt välkomna! I år kommer vi koncentrera oss på att se till att vår huvudväg in i området samt promenadstigar snyggas till och rensas från sly och gamla fallna grenar så att vi som bor här och våra besökare får en behaglig och trivsam färd in i området.

Styrelsen uppmanar alla medlemmar att INFÖR städdagen på söndag ansvara för att dikena utanför sin fastighet rensas rent på sly och se över eventuell vägtrumma så att den inte är igensatt och att vattnet kan passera. Är det någonting som behöver extra tillsyn som uppmärksammats så mailas detta till styrelsen@sodrakopparmora.com

Efter vår gemensamma insatts avslutar vi förmiddagen med korvgrillning 12.30 nere vid fotbollsplanen vid dagiset. Hoppas att det är många som gör oss sällskap! Perfekt tillfälle att stifta nya bekantskaper

Vi ses på söndag klockan 09.00!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.