Gå till innehåll

Heldag i goda grannars lag

Röjdagen den 1 juni bjöd perfekt väder för arbete, uppehåll och lagom temperatur. Ett arbetslag på sammanlagt ca 40 personer träffades på morgonen vid korsningen Kajutvägen/Södra Kopparmoravägen - en fantastisk uppslutning! Minst två mindre röjarlag arbetade i områden runt t ex Angöringsvägen och Jollevägen.

Många motor- och röjsågar samt ett stort antal händer säkerställde ett snabbt och effektivt samarbete. Nu är det ordentligt röjt kring diket bakom Kajutvägen så att dikningsmaskinen kommer fram.  Södra Kopparmoras Aktivitetsklubb (SKAK) hade lek och aktiviteter för barnen under arbetstiden. Välförtjänt lunch intogs på altanen på Angöringsvägen 17.

På kvällen tändes grillarna åter då alla boende välkomnades till "röjarfest", en trevlig avslutning på en mycket bra dag! TACK alla inblandade!